Rustgevende vergaderlocatie

U zoekt een geschikte locatie voor een zakenlunch of een vergadering? Net naast de snelweg A58? Dan is ’t Appeltje de juiste plek voor u en uw zakenrelaties. Vanaf afslag Bergen op Zoom (afslag 28) staat u binnen enkele minuten op onze parkeerplaats. Bespreek uw zaken onder het genot van een luxe sandwich, stevige uitsmijter of een lekker broodje kaas.

Vergaderruimte met privéparking
Speciaal voor meetings en events voor grotere gezelschappen kunt u gebruik maken van onze vergaderzaal (mét serre). Deze ruimte met fraai uitzicht op het omliggende bos beschikt over een beamer met projectiescherm en is afgesloten van ons horecagedeelte. De vergaderruimte heeft bovendien een eigen ingang en een discrete privé-parkeergelegenheid aan de achterzijde van ’t Appeltje. U heeft zodoende alle privacy die u wenst. Tijdens uw meeting kunnen we diverse luncharrangementen verzorgen. We informeren u graag over de mogelijkheden.
Reserveren

U kunt niet reserveren voor het terras en de speeltuin Gebruik het reserveringsformulier of reserveer telefonisch via 0164 -257 949 (Wilt u reserveren voor de dag zelf? Neem dan telefonisch contact met ons op)

Reserveer Direct

Openingstijden

Wij zijn geopend:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 20:00 uur
(M.u.v. feesten en partijen en afhankelijk van weersomstandigheden kan de sluitingstijd afwijken)