De Feestzaal

De sfeervolste feestlocatie van West-Brabant

Iets te vieren met een groot gezelschap? Speciaal voor bruiloftsfeesten, personeelsuitjes en andere groepsevenementen tot 400 man kunt u terecht in onze beregezellige feestzaal. Deze sfeerrijke ruimte beschikt over een eigen bar en een fraaie serre met uitzicht op het bos. Om van uw feest ook culinair gezien een topevenement te maken, verzorgen we diverse warme en koude buffetten en is het zelfs mogelijk om binnen in de zaal te BBQ’en, inclusief privé kok! (vanaf 30 personen)

Geen feest is het hetzelfde. We personaliseren ons aanbod buffet/hapjes en drankjes aan de hand van uw wensen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van onze feestzaal. Laat je verrassen door de gemoedelijke uitstraling en de uitgebreide mogelijkheden. Samen met u maken we er een onvergetelijk feest van. Vanaf 2015 is het ook mogelijk om bij ons op locatie te trouwen in ons schitterend mooi met riet gedekt prieel. Kom gerust eens een kijkje nemen.
Reserveren

U kunt niet reserveren voor het terras en de speeltuin Gebruik het reserveringsformulier of reserveer telefonisch via 0164 -257 949 (Wilt u reserveren voor de dag zelf? Neem dan telefonisch contact met ons op)

Reserveer Direct

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 20:00 uur
(M.u.v. feesten en partijen en afhankelijk van weersomstandigheden kan de sluitingstijd afwijken)